Hrvati ne zaboravljaju naše branitelje prosvjednike

15.12.2014. 14:04:54

Nakon održanog Božićnog domjenka u koji je uklopljena i Izborna skupština Hrvatskog žrtvoslovnog društva, nazočni s tog skupa su gotovo u punom broju došli u prosvjednički šator pridružujući se brojnim drugim ljudima, institucijama i udrugama koje su to učinile ranije. Predvodio ih je doajen i predsjednik HŽD-a prof. dr. Zvonimir Šeparović. Osobito zanimanje pobudila je gđa Ružica Čavar, najnovija žrtva neokomunističkog divljaštva. Da podsjetimo, katoličku aktivisticu, ženu u visokim godinama, brutalno je udario član Hrvatske narodne stranke Neven Kovačić i teško ju ozlijedio. Da se je to dogodilo u bilo kojem vancivilizacijskom plemenu bilo gdje na svijetu, pleme bi ga izbacilo iz svoje zajednice. Nismo primijetili da je Pusićkino pleme izbacilo divljaka, pa dakle poručuju da su i ostali takvi. Tako su Sorosovi „otvoreni demokrati“ pokazali kojim metodama se misle „boriti“ za svoje „otvoreno društvo“ u kojemu bi po mogućnosti svi trebali vikati „nisam vjernik“. U šatoru je tom prilikom bio naš dragi ugledni i vrlo česti gost, general Mladen Markač. Mario Filipi Slike: Kruno Poljak   Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.