HRVATSKI BRANITELJI NISU PRIVATAN RAT VODILI !!!

08.02.2022. 16:36:00

Meni kao Hrvatici, domoljubu i hrvatskom branitelju ova takozvana hrvatska politika sve više se gadi !!!
U ovoj zemlji sve je sporedno i nebitno i sve se oko "naših" političara vrti i oni su centar svijeta kojima se sva medijska pozornost ustupa samo se pitam zbog čega i po kojim zaslugama ???
Svakodnevno njihova prepucavanja slušamo i njihove "nabildane" mišiće gledamo !!!
Samo, šteta, što te svoje "nabildane" mišiće tih 90-tih na pravom mjestu nisu pokazivali a ne kao "hrabri" štakori iz ove zemlje bježali !!!
Takozvane hrvatske političare Hrvatska ni hrvatski narod ne zanimaju jer su u službi Beograda, stranih sila i Republike Srpske !!!
Zato nikog od njih stanje nacije ne zanima kako u zemlji tako ni u BiH u kojoj drug Čović kao predstavnik HDZ-a izjavljuje;
čuvajte Republiku Srpsku a ta njegova izjava svakog normalnog hrvata je zgrozila ali ne i naše vodeće s Markova trga i Pantovčaka koji Dodikovu politiku podržavaju !!!
Plenković i Milanović dva su krila iste ptice i što dobro, pametno i korisno od njih možemo očekivati osim ovih režiranih cirkusa koje nam svakodnevno priređuju ???
Obzirom da redovno stanje u zemlji pratim isto tako pomno pratim koga sve Milanović raznim odlikovanjima i zahvalama za ratne zasluge nagrađuje što pozdravljam !!!
Međutim, dok Milanović na Pantovčak ne pozove i predstavnike HOS-a i njih za IZNIMNE ZASLUGE ne nagradi i dok im se za sve javno izrečene uvrede ne ispriča ja ga kao svog predsjednika ne priznajem !!!
Isto tako morao bi i Plenković postupiti i u Jasenovcu Spomen ploču našim poginulim HOS-ovcima na svoje prvotno mjesto vratiti a ne ugađati onima od čije ruke su ti naši branitelji i poginuli !!!
Jer, bez da je i trepnuo ugađajući svom partneru po njegovom nalogu Spomen ploča je premještena i nakon toga on je za mene nula od premijera i čovjeka koji nije dostojan na čelu hrvatske Vlade biti !!!
"Gospodo" političari MORALI bi znati da naši branitelji NISU SVOJ PRIVATAN RAT VODILI i u skladu s tim činjenicama morali bi se i ponašati a ne sve kontra naših branitelja raditi kako bi ugađali onima zbog kojih smo morali ratovati !!!
U to vrijeme, tih 90-tih dok ste vi po stranim zemljama uživali naši branitelji su u ovoj zemlji ginuli i krvarili i to od onih koje vi za svoje partnere u Vladi imate i koji Dodikovu politiku podržavate što je VELEIZDAJA hrvatskog naroda i Hrvatske Države na braniteljskoj krvi stvorene !!!
Mnogi naši branitelji zbog vaše nakaradne politike svoje ZASLUŽENE STATUSE nisu ostvarili i to vas ne brine kao ni činjenica, da večina branitelja od teških malignih bolesti boluju i da prerano ovaj svijet napuštaju !!!
Isto tako mnogi naši poginuli i umrli hrvatski branitelji ni sređene grobove nemaju jer su im roditelji pomrli a ni braće ni sestara nemaju koji bi te njihove grobove održavali !!!
A njihovi prijatelji odnosno suborci i sami bolesni nisu u stanju njihove grobove održavati pogotovo ako do tog groblja moraju putovati !!!
Međutim, naši vladajući u suradnji sa Ministarstvom branitelja za sve te probleme MORALI bi znati i u suradnji sa gradskim grobljima morali bi te grobove naših branitelja održavati !!!
Isto tako, svi naši političari bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali morali bi znati da naši branitelji NISU SVOJ PRIVATAN RAT VODILI već su KROZ PAKAO RATA zbog svih nas i NAŠE SLOBODE prolazili i nitko u ovoj zemlji NEMA PRAVO naše branitelje vrijeđati ni bagatelizirati pa tako ni NJIHOVE GROBOVE u kojima se zbog nas i NAŠE SLOBODE NALAZE !!!
Dosta je vaše samovolje i vrijeđanja NAŠIH SVETINJA za koje se pet godina braniteljska krv proljevala ali ne i vaša i vaših obitelji koje su naši branitelji svojim životima i svojom krvlju branili !!!
S toga, krajnje je vrijeme da prolivenu braniteljsku krv počmete cijeniti i poštivati a ne da po toj POBJEDNIČKOJ KRVI i dalje nemilosrdno pljuvate i gazite !!!
Tko ste vi da se tako drsko, bezobrazno i neodgovorno ponašate ???
I MORALI BI ZNATI;
DA NAM NAŠU SLOBODU NITKO NIJE POKLONIO VEĆ JE BRANITELJSKOM KRVLJU I BRANITELJSKIM ŽIVOTIMA SKUPO PLAČENA !!!
A ove slike u prilogu tužnu i žalosnu hrvatsku stvarnost potvrđuju !!!

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.