HSP AS 2013. šesta politička snaga, a Ruža Tomašić najpopularniji političar desnice!

29.12.2013. 14:40:54

1_207177

Prema istraživanju Crobarometar agencije Ipsos puls koje je objavila Nova TV, premijer Milanović ima najmanju potporu od kad je došao na vlast, samo 33 posto birača se izrazilo pozitivno o njemu. Mjesečne rezultate Crobarometra u kojima samo 33 posto birača se izrazilo pozitivno o premijeru Milanoviću komentirao je i HSP AS putem priopćenja koje prenosimo u cijelosti:

Prema redovitom mjesečnom istraživanju CROBAROMETRA, koje provodi agencija IPSOS PULS, HSP AS završio je 2013. kao realna i stabilna politička snaga na šestom mjestu, a Ruža Tomašić je godinu završila kao najpopularniji političar desnice. Anketa je obavljena u mjesecu prosincu 2013. godine, a objavila ju je Nova TV, 26. prosinca 2013. u svom središnjem dnevniku.

Kontinuirano je tijekom cijele godine rasla popularnost HSP AS, a posebice raduje ovaj rezultat jer smo mi najmlađa politička opcija među relevantnim političkim strankama.

Izostanak bilo kakve značajnije potpore drugim pravaškim strankama koje u praksi više i ne postoje potvrđuje izborne rezultate u protekloj godini u kojima se HSP AS prometnuo i potvrdio kao jedina snažna i stožerna pravaška stranka koja čuva i provodi najstariji hrvatski politički svjetonazor, starčevićanstvo.

Ruža Tomašić već godinama je najpopularniji političar desnice, što je potvrđeno i tijekom cijele 2013. godine, zaključno sa anketom iz prosinca. Iza nje među 10 najpopularnijih političara od onih koji pripadaju svojim svjetonazorom spektru desnice nalaze se još samo predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Rezultati postignuti na izborima za EU parlament i općim lokalnim izborima u 2013. godini te ove ankete potvrđuju da je HSP AS spreman za nove političke izazove.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.