HSP podnio kaznenu prijavu protiv Pupovca, SNV-a i Novosti!

13.08.2015. 15:26:38

"Djelovanje ovog portala za posljedicu ima i učestalo paljenje zastava na istoku Hrvatske, pa tako svjedočimo o paljenju zastava u Vukovaru, Pačetinu i Vinkovcima. A svi se još sjećamo naslovnice spomenutog portala kada su se sudarila dva hrvatska zrakoplova što je još jedna u nizu provokacija", dio je priopćenja HSP-a Hrvatska stranka prava izvješćuje hrvatsku javnost da je podnijela kaznenu prijavu protiv portala Novosti-internetsko izdanje tjednika Novosti, Srpskog narodnog vijeća koje je izdavač portala Novosti, Milorada Pupovca za izdavača portala Novosti, Ivice Đikića glavnog urednika portala Novosti, izvršne urednice portala Novosti Tamare Opačić i novinara Nikole Bajta zbog nedopustivog omalovažavanja himne RH. “Način rada ovog portala kao i Srpskog narodnog vijeća usmjeren je ne samo na omalovažavanje nacionalnih simbola, već se kontinuirano provodi politika provociranja hrvatskog naroda iskrivljavanjem povijesnih činjenica i omalovažavanjem hrvatskog naroda. Očito je da portal Novosti, odnosno Srpsko narodnog vijeće nisu prihvatili, iako je prošlo 25 godina, da je Hrvatska samostalna država u kojoj ne mogu provoditi politiku Srbije i zacrtani program Memoranduma SANU. Način rada navedenih nije u cilju promoviranja pozitivnih vrijedosti i dosega u radu srpske narodne zajednice, već je preslika politike iz Srbije. Srpsko narodno vijeće financira se sredstvima iz državnog proračuna, pa se postavlja pitanje kako je moguće da se financira otvorena neprijateljska djelatnost koja je evidentna iz sadržaja kako portala Novosti, tjednika Novosti odonosno Srpskog narodnog vijeća na čelu sa Miloradom Pupovcem. Djelovanje ovog portala za posljedicu ima i učestalo paljenje zastava na istoku Hrvatske, pa tako svjedočimo o paljenju zastava u Vukovaru, Pačetinu i Vinkovcima. A svi se još sjećamo naslovnice spomenutog portala kada su se sudarila dva hrvatska zrakoplova što je još jedna u nizu provokacija.” Hrvatska stranka prava, Danijel Srb

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.