HUMANITARNA POMOĆ DJELATNICA TRGOVINE DERGEZ D.O.O. P 11 - KLOŠTAR PODRAVSKI I UHB RH

27.01.2022. 17:36:00

Da je siječanj po mnogočemu specifičan, je, pa se između ostalog kaže da je i najduži mjesec u godini. Računi, financije, rashodi, obračuni potrošnje sve se to nekako rješava u ovom mjesecu. Tako da neke obitelji i iznenadi činjenica da ne mogu preživjeti mjesec. To se dogodilo i jednoj braniteljskoj obitelji (podaci poznati uredništvu) s područja tzv. Đurđevačke Podravine. Da ima onih otvorenog i velikog srca, ima. Na zamolbu i inicijativu Udruge hrvatskih branitelja RH, djelatnice trgovine Dergez d.o.o. P 11 u Kloštru Podravskom, nisu odbile pomoći, već su u svojim mogućnostima siromašnoj obitelji poklonile namirnice i sve ono što je potrebno za kuću. Jedno veliko HVALA, istima, jer puno riječi tu ne stane, koliko znači pomoći drugima. Obitelji ovo je velika pomoć i spas da imaju sada što za jesti.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: Dražen Šemovčan Šeki

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.