I opet im je Europa rekla: Milanović i partija upropastili su Hrvatsku

08.11.2013. 09:41:14

Nismo jednom u posljednje dvije godine konstatirali ono što su svi vidjeli osim režima i režimskih medija, Hrvatske televizije, Jutarnjeg lista... Milanovićeva partija upropastila je Hrvatsku moralno, materijalno i politički, uz pomoć istih onih medija koji su pomogli i Sanaderu u haračenju državom i od toga, dakako, imali velike koristi. I dok oni koriste činjenicu da su jedini stupovi režima hrvatska sirotinja diše na škrge, oni su, naravno, medijski tajkuni i čistaći cipela tih tajkuna, dužni milijune kuna hrvatskoj državi. No, pustimo legalne ratne profitere, kako su posijali tako će i žeti, vratimo se mi najnesposobnijem režimu koji hara Hrvatskom poput tajfuna pustoši sve oko sebe. Sukob s vukovarskim braniteljima oko ćirilice tek je jedan od problema s kojima se režim suočava i koji će ga koštati na idućim izborima, puno opasnija po Milanovića je katastrofalna gospodarska situacija, potvrda ove konstatacije i opet nam je stigla iz Europe, kojoj Milanović i kum Linič najviše vjeruju, Europa kumovima ne vjeruje, to je u ovom trenutku postala činjenica. Naime, Slavko Linić, kreator katastrofalne gospodarske politike aktualnog režima, prije dvije godine obećao je med i mlijeko hrvatskim građanima, obećao je streloviti uspon hrvatskog gospodarstva koje će se, kako nam je perad iz kukuriku koalicije tada govorila, oporaviti samom činjenicom da će svrgnuti HDZ s vlasti, danas, dvije godine nakon odlaska uplakane Jadranke Kosor situacija u Hrvatskoj barem je tri puta gora. O rastu BDP-a, naravno, nema ni govora, iako su upravo Milanovićevi pijetlovi obećavali suprotno, ne samo da BDP neće rasti u ovoj nego se to neće dogoditi ni u idućoj, predizbornoj, godini, ali će zato rasti kamate, i to vrtoglavo, dok režim najavljuje jedinu mjeru koju znaju primijeniti, dakle, novo kresanje na štetu hrvatske sirotinje, na redu je rezanje mirovina, nakon toga plaća koje su veće od tri tisuće kuna, a onda, tko zna, možda i ukidanje socijalnih naknada. Kako je krenulo sve je moguće, uostalom, zašto bi Hrvati morali jesti, pretilost je ionako štetna za zdravlje... I dok država propada Milanović i Linić i dalje s 'intelektualnom elitom' obećavaju čudesa i selo Djeda Božićnjaka na Sjevernom polu. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.