Identificirani posmrtni ostaci hrvatskoga branitelja

19.04.2022. 14:51:00

Republika Hrvatska putem Ministarstva hrvatskih branitelja traga za 1839 osoba nestalih i smrtno stradalih tijekom Domovinskoga rata

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja, dana 19. travnja 2022. godine, u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku, provedena je završna identifikacija posmrtnih ostataka iz Domovinskoga rata. Tom prilikom završno su identificirani posmrtni ostaci hrvatskoga branitelja nestaloga u studenom 1991. godine u pokušaju proboja iz Vukovara, koji su 2021. godine ekshumirani na području Vukovarsko-srijemske županije.

Nakon današnje identifikacije, Republika Hrvatska putem Ministarstva hrvatskih branitelja traga za 1839 osoba nestalih i smrtno stradalih tijekom Domovinskoga rata.

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.