In memoriam TIHOMIR - TIHO MIŠIĆ

16.05.2016. 10:59:28

Dana 16. svibnja 2016. godine navršava se dvadeset četiri godine otkako je na oltar Domovine svoj život položio brigadir... ...TIHOMIR-TIHO MIŠIĆ, zapovjednik IV. bojne HVO-a Općinskog stožera Mostar i jedan od organizatora obrane Mostara i doline Neretve u Domovinskom ratu. Sveta misa zadušnica za pokojnog Tihu bit će služena 16. svibnja 2016. godine u 18:00 sati u Crkvi sv. Ane u Ljutom Docu, a u spomen na ovog istinskog hrvatskog domoljuba, časnog čovjeka i ratnika, obitelj, prijatelji i suborci pokojnog Tihe polaganje vijenaca održat će prije mise na njegovom vječnom počivalištu. Dragi Tiho, prerana Te smrt otrgla iz naših redova, a nama je ostalo da s ponosom i neskrivenim divljenjem čuvamo uspomenu na Tebe, i s poštovanjem da Te se sjećamo. Neka ti je laka hrvatska zemlja. UDRUGA DRAGOVOLJACA I VETERANA                           UDRUGA ORGANIZATORA DOMOVINSKOG RATA HR-HB MOSTAR                                 OTPORA HVO U BiH dr. Miljenko Lugonja                                                                         brigadir Jadran Topić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.