ISIL PRIJETI HRVATSKOJ: Vi ste dio vražje koalicije, gorjet ćete (VIDEO)

25.11.2015. 17:27:49

Nakon Amerike, glas u video obraća se i drugim zemljama uz poruku da će ih "spaliti plameni rata". ISIL je objavio novu video prijetnju upućenu čak 60 zemalja među kojima je i Hrvatska, ali i našim susjedima Bosni i Hercegovina, Srbiji i Sloveniji. Našu zemlju proziva se da je dio “vražje koalicije” protiv Islamske države. SAD se poziva da započnu borbu jer su ratovi u Afganistanu i Iraku “demoralizirali njihove trupe”. Glas u video izgovara:” Mi se klanjamo samo Alahu. Amerika kaže da ima najveću vojsku u povijesti. Vi možete biti jaki u brojkama i oružju, ali vaši vojnici su uplašeni. Vraćaju se kući, svake godine ih 6500 počini samoubojstvo. Nakon Amerike, glas u video obraća se i drugim zemljama uz poruku da će ih “spaliti plameni rata”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.