ISIL Šveđanima: Prijeđite na islam, inače ćemo vam odrubiti glave!

16.12.2015. 15:56:08

Imate tri izbora - preobratiti se na islam, platiti religijski porez ili - umrijeti! Policija vas neće spasiti", piše u pismima koje potpisuje Islamska država Švedska policija istražuje tko je na desetke kućanskih adresa poslao prijeteća pisma u kojima se navodi da će obezglaviti sve one koji se ne preobrate na islam. "U ime Alaha, vi koji niste vjernici u roku tri dana odrubit ćemo vam glave. Poslije ćemo bombardirati vaše trule leševe. Imate tri izbora - preobratiti se na islam, platiti religijski porez ili - umrijeti! Policija vas neće spasiti", piše u pismima koje potpisuje Islamska država i na kojima je zastava te terorističke organizacije, javlja Daily Mail. Istraga je u tijeku, a policija provjerava je su li prijetnje stvarne ili je riječ u zastrašivanju građana.
ISIL

ISIL

Stockholm

Stockholm

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.