Ispovijest DRAGOVOLJCA Domovinskog rata: Hrvatska (danas) nas “ubija”, njoj smo uteg, višak, sramota,...

23.09.2020. 16:24:00

Svaka “revolucija jede svoju djecu”...kažu... u veteranskim, ratno-veteranskim pričama i tradicijama amerikanci su otišli najdalje, iako i oni nisu sve veterane (Vijetnamske) priznali kako treba, iako su se borili ne za sebe nego za interese svoje zemlje i nacije, ma koliko bili ili ne bili opravdani... ali oni nisu odlučivali o tome nego ispravni ili pokvareni političari... imamo i veterane Legije koji ne deklerativno nego stvarno brinu... kod nas je specifićno, Hrvatski dragovoljci se nisu borili van granica svoje zemlje... kasnije pod utjecajem politike pokvarenjaka možda, iako za svoj narod... ali dragovoljci ne... oni su se borili za svoj narod u svojoj Hrvatskoj zemlji! I bili priznati do...recimo 2000. godine, a od tada... dolaskom izdajničkog zla na čelu s Racanom i njegovima koji su sve to, a ne samo HDZ, proglasili OPASNIM NAMJERAMA... a do danas... svi smo za političare uteg, prosli dan pobjede je pokazao... pozivi slani na dan svećanosti...pozivi zapovjednicima i to glavnim, koji nisu ni poslani ni stigli... ali pozivi politikantima-stigli na vrijeme! Hrvatska koju volimo vise od života svog i naših obitelji, što smo dokazali dragovoljno, bez mobilizacija, odlazeci u ratnu pogibiju sa pistoljima i lovackim puskama, neki i goloruki...za razliku od sada glavnih koji rat nisu ni osjetili osim u zg kaficćma ili u inozemstvu..., Hrvatska (danas) nas “ubija”, njoj smo uteg, visak, sramota,...
Hrvatska je taoc “umjetnićkih” petokraka, novokomponovanih demokratskih stranaka, uglavnom kokosara, komunista, socijalista, lijevih koji su navijali i još naavijaju potajno ali sve javnije, za neku utopistićku a možda i ne, gledajući kuda ovaj svijet i politika idu,....državu bez vjere, tradicije, povijesti, ponosa, ... za “državu” kojoj mogu vladati crveno, narandžasto, zeleno,... krasti i otimati na račun Hrvatskog naroda!!
Hrvatska država ima (jos) ponos, vjeru i tradiciju, JOŠ samo u životu nas ratnika iz 1990., dragovoljaca! I to ne za dugo jer starimo i nestajemo zahvaljujući našoj državi!

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Božidar Dumenčić/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.