Ivan Velibor Sinčić: Klemma sam sreo jednom u životu, od njega novac ne bih uzeo

25.12.2014. 11:19:53

Ivan Velibor Sinčić: Od Klemma novac ne bih ni uzeo jer on podržava HDZ i Kolindu Grabar Kitarović Snimka s YouTuba na kojoj predsjednički kandidat Ivan Velibor Sinčić daje podršku braniteljima u Savskoj posljednjih dana raširila se internetom. Maxportal je vrlo zaslužan što se ta snimka raširila društvenim mrežama. Tragajući za informacijama o najmlađem predsjedničkom kandidatu na YouTubu smo naišli na snimku u kojoj Sinčić, u razgovoru s Josipom Klemmom, daje podršku braniteljskom prosvjedu. “Zašto vi kao mladi čovjek dajete potporu hrvatskim braniteljima?” pita Klemm Sinčića. “Podršku hrvatskim braniteljima dajem zato što su oni stvorili ovu zemlju i zato što su oni ugrožena skupina s kojom se trebamo solidarizirati”, spremno odgovara kandidat Živoga zida. “Zašto misliš da smo mi ugrožena skupina?” nastavlja dalje Klemm, dok Sinčić odgovara da branitelje “tlači kreditni sustav preko sadašnje marionetske vlade, oduzima im sva prava i ponižava ih”, nakon čega mu Klemm čestita. Prizore viđene na snimci pojedini mediji protumačili su kao Klemmovu potporu Sinčićevoj kandidaturi, što obojica oštro opovrgavaju. “Taj mladić došao je pred šator, koliko se sjećam, deset dana nakon početka prosvjeda, s kamerom i u društvu još nekolicine mladih, i tada sam ga vidio prvi i zadnji put u životu. Tada još nije istaknuo predsjedničku kandidaturu, kasnije sam mu saznao ime. Reći ću sada, kao i tada: Hvala mu što je došao i dao potporu hrvatskim braniteljima”, rekao nam je Josip Klemm, dodajući da su video snimali Sinčićevi prijatelji. Predsjednički kandidat  Ivan Vilibor Sinčić potvrđuje da je Klemma tada sreo jedini put u životu: “S gospodinom Josipom Klemmom nemam nikakav kontakt. Prvi put sam ga sreo tog dana u Savskoj na braniteljskom prosvjedu”, kaže Sinčić dodajući da novac od Klemma ne bi ni uzeo zbog Klemmove potpore HDZ-u: “Od tog čovjeka se ograđujem jer ne podržavam njegovu potporu HDZ-u. To nije u interesu branitelja.  On podupire Kolindu Grabar Kitarović, njoj je donirao i novac. Ja njegov novac nikada ne bih uzeo”, rezolutan je Ivan Vilibor Sinčić. Marina Radev Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.