IVICA ARBANAS: HVIDRA se neće svrstati ni uz jednu političku opciju

10.05.2014. 08:49:09

  Ivica Arbanas, predsjednik Hvidre Zadar, poslao je priopćenje za javnost, koje objavljujemo u cijelosti. "Poštovane Hrvatice i Hrvati, dragi sugrađani! Kao i svaki put pred izbore, bilo da se radi o lokalnim, parlamentarnim , pa tako i sada kada su u pitanju izbori za Europski parlament, javljaju se upiti ( kako medija tako i naših članova i sugrađana ) kako ćemo mi ( članovi Udruge HVIDR-a ) glasovati i za koga? Ono po čemu smo kao udruga prepoznatljivi je dosljednost da ostanemo udruga koja zastupa interese svoga članstva i ne svrstava se uz niti jednu političku opciju. Ono što je bitno je da shvatimo svi skupa koliko su ovi izbori važni i značajni za naš narod i državu u cijelosti. Isto kao što u Domovinskom ratu nitko nije imao moralno pravo da se ne uključi u obranu Domovine, tako i sada kada se biraju ljudi koji će pet godina zastupati interese Hrvatske u Bruxsellesu -nitko tko ima pravo glasa ne bi trebao ostati kod kuće. Izađimo svi , neka ovo budu najmasovniji izbori do sada! Ono što je najbitnije je da birate osobe koje će se u Europskom parlamentu boriti za opstanak naših nacionalnih, te vjerskih i obiteljskih vrijednosti- jer za te su vrijednosti hrvatski branitelji ginuli u Domovinskom ratu. Birajte one koji znaju i koji su prepoznatljivi u obrani i zaštiti hrvatskih branitelja, hrvatskog naroda i Hrvatske Države! Izbori su dan kada svi vi nezadovoljni, oštećeni i prevareni možete jednim potezom olovke kazniti one koji su vas i vašu Državu doveli u tešku situaciju u kojoj se svi skupa nalazimo. Crveni kartoni se uspješnije daju izlaskom na izbore nego na prosvjede. Naše članove i sve hrvatske branitelje stoga pozivamo da onima koji vam oduzimaju vaša prava - vi oduzmete pobjedu na izborima!" Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.