IVICA PANDŽA ORKAN: Laž je da sam slomio ruku županu Žiniću, samo sam ga malo jače stisnuo

26.10.2016. 21:41:08

“Povodom pojave dezinformacija i poradi točnog informiranja javnosti imam potrebu objasniti što se stvarno dogodilo”, objavio Ivica Pandža Orkan, demantirajućo informacije da je slomio ruku sisačko-moslavačkom županu Ivi Žiniću “Naime priča se da sam u petak 21.10.2016 u Sunji na svečanoj akademiji posvećenoj Svenu Lasti i braniteljima Sunje održanoj u Dvorani Svena Laste prilikom srdačnog rukovanja sa županom Ivom Žinićem istom slomio ruku. Istina je da sam ga srdačno pozdravio i malo jače stisnuo prilikom rukovanja jer i inače se tako pozdravljam. Priča se da sam ga drugom rukom uhvatio za vrat što je neistina, točno je da sam ga primio za rame jer mi smo prijatelji i tako smo porazgovarali. Govori se da sam mu tom prilikom psovao majku, sjeme i pleme i sve što ima te da sam mu rekao da je majmun, luđak, pijanica… Istina je da smo diskretno popričali tako da ni oni koji su sjedili u 1.redu nisu mogli čuti o čemu se govori. Bila je prigoda i popričali smo o ratnim danima … Veselim se idućem susretu sa vrlopoštovanim županom”, piše Ivica Panddža.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.