Ivica Todorić sam se predao policiji!

07.11.2017. 13:35:52

Hrvatska policija zaprimila je obavijest da je u 9:04 po lokalnom vremenu Ivica Todorić stigao u Charring Cross policijsku stanicu u Londonu, navodi N1. Navodno se sam redao policiji. Todorićevi suradnici očekuju da će, nakon razgovora Todorić biti pušten na slobodu uz jamčevinu. Neslužbeno se doznaje da je Todorić navodno posljednjih dana skupljao novac za plaćanje jamčevine kako bi se protiv izručenja borio sa slobode. Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović danas nije želio komentirati medijske tvrdnje da hrvatske vlasti znaju gdje se nalazi odbjegli Todorić, a policija se nije službeno oglasila o nagađanjima da će se Todorić predati britanskim vlastima, piše Večernji list. Tvrdnje da je policiji poznata Todorićeva adresa u utorak nije komentirala ni predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović. “Ne znam njegovu adresu, čula sam da je u Velikoj Britaniji, ali ne znam njegovu adresu”, dodala je. Todorić se prošlog tjedna našao na Europolovu popisu najtraženijih bjegunaca, a on je potom na svom blogu napisao da hrvatske vlasti cijelo vrijeme znaju njegovu točnu adresu. Tjednik Nacional u utorak je objavio da “hrvatske vlasti točno znaju gdje u Londonu živi odbjegli šef posrnulog Agrokora te su o tome informirale Britance, iako skrivaju te informacije od javnosti”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.