IZ FRANCUSKE STIGLA ZAHVALA BRANITELJIMA!

23.06.2016. 19:26:32

IZ FRANCUSKE STIGLA ZAHVALA BRANITELJIMA! ‘Bili su dobro organizirani, pomogli su nam u održavanju reda na tribinama!’ Posebna zahvala ide hrvatskim braniteljima koji su u Francusku s tri puna autobusa otišli kako bi pomogli u održavanju reda: "Doista su bili dobro organizirani i pripomogli su održavanju dostojanstvene navijačke atmosfere". Malo pažljiviji gledatelji koji su pratili prijenos nogometne utakmice između Španjolske i Hrvatske u Francuskoj, mogli su čuti detonaciju. Iako je pobjeda Hrvata bila veličanstvena, nereda je, u doduše puno manjoj mjeri, bilo. Tehnički ministar MUP-a Vlaho Orepić za N1 je potvrdio da su hrvatski huligani  pokušali probiti živi zid i utrčati u teren tijekom susreta. Prema informacijama do kojih je došao Net.hr, ovog su puta francuska policija i zaštitarske službe na stadionu u Bordeauxu bile puno bolje organizirane, te je ostvarena puno kvalitetnija suradnja s hrvatskom policijom koja je uoči susreta poslala pojačanje svim snagama u Francuskoj. Posebna zahvala, dodaje ovaj portal, ide hrvatskim braniteljima koji su u Francusku s tri puna autobusa otišli kako bi pomogli u održavanju reda: “Doista su bili dobro organizirani i pripomogli su održavanju dostojanstvene navijačke atmosfere”, ističe izvor ovog medija.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.