IZVANREDNA KONFERENCIJA POLICIJE Priveden muškarac zbog ubojstva 17-godišnje djevojke kod Našica?

08.11.2016. 11:05:31

Policija je, prema neslužbenim informacijama, privela jednog muškarca zbog sumnje da bi mogao imati veze s ubojstvom 17-godišnje A.B. iz Koške.
Tijelo 17-ogodišnje djevojke pronađeno je u ponedjeljak oko 7 sati nedaleko od željezničke postaje u Koški. Motiv stravičnog ubojstva nije poznat, a djevojka je ubijena hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem. Policija osječko-baranjska u 12 sati održat će izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj bi trebali iznijeti više detalja o ovom ubojstvu. Za ubijenu djevojku svi kažu da je bila mirna, tiha i povučena i da ničim nije privlačila pozornost. Mještani Koške izbezumljeni su ubojstvom mlade djevojke. ''Sve nas je strah'', rekao je Milan Ožanić koji je rekao da je glavno pitanje tko je to učinio.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.