IZVANREDNE VIJESTI: Vozač samoubojica zabio se u vozilo HV-a u Afganistanu! Tri hrvatska vojnika ranjena!!!

24.07.2019. 11:00:36

Tri hrvatska vojnika ranjena su u napadu u Afganistanu, objavljeno je na press konferenciji u prostorijama MORH-a. Ministar obrane Damir Krstičević pojasnio je o čemu se radi. - Nažalost, rano jutros dogodio se napad na vozilo HV-a u Kabulu u Afganistanu. Prema zadnjim informacijama, imamo tri ozlijeđena hrvatska vojnika od kojih je jedan zadobio teške tjelesne ozljede glave i u životnoj je opasnosti. Ostala dvojica vojnika zadobila su teže ozljede, ali su van životne opasnosti. Konkretno se kod jednog radi o lomu noge, a kod drugog o ozljedi ruke. Radi se o izoliranom napadu, a svi ostali pripadnici hrvatskog kontingenta su na sigurnom. Naši časnici su s obitelji stradalog vojnika kako bi im pružili svu potrebnu pomoć i podršku. Rano jutros sam razgovarao s predsjednicom i s predsjednikom Vlade, oni su upoznati s ovim događajima - rekao je Krstičević.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.