Izvanredno obraćanje Grabar Kitarović: Središnja proslava Oluje može biti samo u Kninu

20.05.2015. 12:18:01

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sazvala je izvanredno obraćanje kako bi građane informirala o svojim stavovima o proslavi 20. godišnjice akcije Oluje.

‘To mora biti dan pobjede, a ne dan podjele. Oko tog datuma, 5. kolovoza ne smije biti prijepora. Mislim da središnja proslava može biti jedino u Kninu, a vojni mimohod prije ili nakon 5. kolovoza u Zagrebu. No, mora se voditi računa o troškovima s obzirom na stanje u državi’, kazala je Grabar Kitarović.
Vlada je osnovala odbora za organizaciju obljetnice Oluje koji bi se trebao sastati danas, a predsjednica je kazala kako je spremna sudjelovati u radu tog odbora. Grabar Kitarović posljenji se put, podsjetimo, obratila javnosti nakon sastanka s čelnicima političkih strankama, od kojih je samo premijer Zoran Milanović odbio poziv. [video width="640" height="360" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Izvanredno-obraćanje-Grabar-Kitarović-Središnja-proslava-Olu.mp4"][/video] SNIMKA: Predsjednica je sazvala izvanrednu konferenciju kako bi objavila da Središnja proslava Dana pobjede mora biti u Kninu Posted by HRT Vijesti on 20. svibnja 2015

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.