Jači trening uoči Španjolske! Hrvatska igra protiv Bahreina

16.01.2019. 17:55:48

Hrvatska danas igra protiv Bahreina u sklopu 4. kola SP-a, u skoro pa nevažnoj utakmici. No, taj susret će poslužiti kao odmor našim glavnim igračima uoči sutrašnje utakmice protiv Španjolaca... Live

SP, skupina B, 4.kolo, 18:00, München, Njemačka

Hrvatska - Bahrein

UJEDINJENI KAUBOJI Sjajna atmosfera vlada među Kaubojima! Hajdukove i Dinamove pjesme odjekivale su dvoranom gdje su Kauboji odrađivali današnji trening. Bijeli ili plavi, nije bitno, najbitnije je slaganje i timski duh s kojim se mogu ostvariti velike stvari. Više pročitajte OVDJE. BAHREIN Prije nego što išta napišemo valja istaknuti - Hrvatska je protiv Bahreina apsolutni favorit i sve osim pobjede 'kauboja' bilo bi veliko i neugodno iznenađenje. Bahrein je u svjetskom rukometu liliputanac, ali u Aziji kudikamo bolje kotira. Guðmundur Guðmundsson postavio je temelje rukometa u Bahreinu s kojima je uzeo srebro na zadnjem Azijskom prvenstvu. Ostali su za dva gola prekratki protiv Katara. Više pročitajte OVDJE. LINO ČERVAR: Igramo s Bahreinom, ali su naše misli zapravo usmjerene na Španjolsku i četvrtak. Protiv Bahreina ćemo odmarati glavne igrače, a priliku će dobiti oni koji su dosad malo igrali, da i oni malo dobiju na samopouzdanju. Tako i utakmica protiv Bahreina ima nekog smisla, ne rezultatski jer smo već prenijeli dva boda. Dakle, ne podcjenjujemo Bahrein, ali ćemo i na toj utakmici uigravati se i taktički se spremati za Španjolsku, koju ćemo u ova dva dana dodatno analizirati. Naš cilj je s četiri boda doći u Koeln. NAJAVA Najbitnija utakmica prvog dijela turnira za Kauboje je u četvrtak, no prije toga rukometaši moraju odraditi malo jači trening protiv Bahreina. Ta će utakmica poslužiti Lini Červaru da odmori glavne igrače za Španjolce i drugi krug gdje će svi morat biti na 100 posto. Priliku će dobiti oni koji su manje igrali, kao Alen Blažević, Jakov Vranković, Ivan Vida i ostali. Bahreinci su prethodne tri utakmice izgubili, no pružili su vrlo dobar otpor protiv Makedonije i Španjolske dok su ih Islanđani samljeli bez pardona. Najvažnije je da se danas nitko ne ozlijedi, ali i ne istroši. Bitne utakmice su tek pred nama.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.