JAKO TUŽNE VIJESTI IZ GLINE: ‘Pronađene su kosti koje podsjećaju na ljudske…’ Požar u kojem je izgorio dom bake Ljube sve je pretvorio u pepeo

03.02.2022. 14:23:00

Dovršen je očevid požara koji je u utorak u Glini u prah pretvorio kuću gospođe Ljube Obradović.

Baka Ljuba je u tom požaru ostala bez doma, a ni ona nije pronađena.

Nažalost, iz policije ne stižu vijesti ohrabrenja.

“Na mjestu događaja je obavljen očevid u suradnji s djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ‘Ivan Vučetić’. Očevidom se nije mogao utvrditi točan uzrok požara te je najvjerojatniji uzrok dimovoda cijev peći na kruta goriva koja prolazi kroz drveni strop kuće, kao i moguće korištenje petrolejske lampe.

Pretragom mjesta događaja u opožarenom kršu su pronađeni fragmenti koji svojim izgledom podsjećaju na kosti ljudskog podrijetla. Tragovi su izuzeti te će biti dostavljeni na vještačenje”, izvijestili su iz PU sisačko-moslavačke.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: Foto: Facebook Branka Bakšić Mitić/Ljudi za ljude

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.