Japanac u Srbiji nastupio u opremi s hrvatskim obilježjima i osvojio pojas!

03.12.2018. 11:08:01

SATOSHI ISHII Spektakularni SBC 19 event održan je u novosadskom Spensu, a glavna zvijezda bio je Satoshi Ishii, novi prvak teške kategorije. Pojas je osvojio i Duško Todorović, onaj u srednjoj kategoriji, pobjedom protiv Michela Perreira, a u Brazil odlaze i pojasevi lake, odnosno perolake kategorije. Sjajna pobjeda pripala je Dadi Mihajloviću, a publiku su na noge podigli Edis Bešić i Ugur Ozkapan, piše Fightsite. Satoshi Ishii do pojasa je došao pobjedom protiv iskusnog Tonyja Lopeza, prekidom u prvoj rundi. To je napravio svojom specijalkom, odnosno gušenjem “škarama”, kakvo je izveo i u svojoj posljednjoj borbi u Njemačkoj. Ishii je zapravo od početka imao borbu pod kontrolom. Vrlo brzo odveo ju je u parter, gdje je prvo bio blizu završetka “north-south” gušenjem, nakon toga i kimurom, da bi čvrstog Amerikanca na tapkanje prisilio tek spomenutim potezom u posljednjoj minuti runde. Time Ishii nastavlja sjajan niz otkako je član Cro Cop tima, ali isto tako uspješno otvara seriju od nekoliko uzastopnih nastupa koja mu slijedi. Satoshi se borio u gaćicama s hrvatskim kvadratićima, kao što to radi Mirko Filipović.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.