JAVNI POZIV SVIM HRVATSKIM BRANITELJIMA DA SE UPUTE PUT MARKOVOG TRGA

28.05.2015. 18:56:37

Putem telefona u eter Braniteljskog radija RH sa Markovog trga javila se Zorica Gregurić i javno pozvala sve hrvatske branitelje koji su u mogućnosti da dođu na Markov trg jer svaka pomoć nam je sada potrebna. Informaciju koju su dobili organizatori je ta da večeras u 22,00 sata policija planira prisilno sa Markovog trga ukloniti hrvatske branitelje ratne vojne invalide. Apel sa Markovog trga upućen je svim hrvatskim braniteljima, domoljubima i građanima. Oni koji nisu u mogućnosti zbog bilo kojeg razloga doći na Markov trg neka večeras zapale svijeće i stave na vidljivo mjesto kao znak potpore našim suborcima na Markovom trgu. Sve daljnje informacije o događanju na Markovom trgu možete pratiti UŽIVO na Braniteljskom radiju RH gdje se uživo uključuju i sami organizatori sa Markovog trga.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.