Je li J. Kosor na Twitteru objasnila zašto nije došla kod Predsjednice?

21.04.2015. 13:55:02

"Mali bi potrčko, da mu je šef i Pajo Patak, spremno ustao i kazao: "Reci dragi šefe što mi je zadatak?!", objavila je Kosor na svom Twitter profilu. Predsjednica Kolinda Grabar–Kitarović nastavila je u utorak razgovore s čelnicima parlamentarnih stranaka i drugim institucijama o stanju u zemlji. Na Pantovčaku je jutros bio predstavnik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum, a trebala je doći i nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor. Bivša premijerka se, međutim, nije pojavila. Ne zna se zašto Kosor nije došla, no spomenimo kako je bivša premijerka u ponedjeljak navečer na svom Twitter profilu objavila: Mali bi potrčko, da mu je šef i Pajo Patak, spremno ustao i kazao: "Reci dragi šefe što mi je zadatak?!"
Nakon objave na Twitteru, Jadranka Kosor je za 24 sata pojasnila kako se njezin twitt ne odnosi na Kolindu Grabar Kitarović. Dodala je kako je Željko Kerum otišao na Pantovčak jer ima stranku.
Predsjednica se danas sastaje i s HAZU-om i nacionalnim manjinama, pozvana Pusić i predstavnici SDSS-a Nakon razgovora s Kerumom, predsjednica bi se u 15.30 sati trebala sastati spredstavnicima Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, a u 16 sati s predstavnicima Kluba nezavisnih ljevičara. Pola sata kasnije na sastanak je pozvanpredsjednik Kluba nacionalnih manjina Nedžad Hodžić, u 17 sati predstavniciDemokratskog centra, a u 17.30 predstavnici Kluba nezavisnih zastupnika. Na sastanak u Ured predsjednice danas je pozvana i Vesna Pusić, kao predsjednica Hrvatske narodne stranke (HNS) u 18 sati te predstavnici Samostalne srpske demokratske stranke (SDSS) u 18,30 sati.

Autor: