Jedan BBB usporedio četnike i ‘tovare’ kao braću: Evo kako su mu domoljubni BBB i Torcida očitali lekciju

04.12.2015. 13:28:14

Jedan BBB usporedio četnike i ‘tovare’ kao braću: Evo kako su mu domoljubni BBB i Torcida očitali lekciju Nama definitivno najzanimljiviji status bio je žene branitelja i majke dvojice sinova.
Sutra se na Maksimiru igra novi derbi između Dinama i Hajduka, a lošoj uvertiri za utakmicu pridonijela su i prepucavanja na relaciji dvaju klubova koja su započela odgađanjem utakmice Kupa između Dinama i Intera iz Zaprešića. Bad Blue Boysi su najavili kako neće doći na stadion, unatoč novom pritvaranju Zdravka Mamića. No, neki od njih svejedno su odlučili nabrijati situaciju, pa je tako na službenoj Facebook stranici Dinamovih navijača “Bad Blue Boysi-Zajedno za Dinamo” jedan od BBB-a postavio status sa slikom iz srpskog filma “Parada“, u kojoj je jedan glumac koji glumi homoseksualca odjeven u Hajdukov dres. “Četnik i pederčina tovarska = braća”, napisao je taj BBB, čime je izazvao zgražanje i BBB-a i Torcide, kao i svih normalnih ljudi. Jedno je navijački podbadati, a drugo pozivati na mržnju… Nama definitivno najzanimljiviji status bio je žene branitelja i majke dvojice sinova koja je napisala sljedeće: “Sada Vam dečki dragi govorim kao majka dvojice sinova koji navijaju za svoj Hajduk. Nije li SRAMOTA DA SE BOJIM DA POŠALJEM SINOVE DA SA OCEM IDU GLEDATI UTAKMICU HAJDUKA I DINAMA JER SE BOJIM DA IH NETKO NE BI BOCOM ILI NEČIM DRUGIM POGODIO JER SU U DRESU HAJDUKA???? MOLIM VAS KAO MAJKA PRESTANITE SA TUČAMA I MRŽNJOM JEDNI PREMA DRUGIMA ZBOG NAŠE DICE. NAUČITE IH KAKO SE NAVIJA ZA SVOJ KLUB A NE KAKO SE TUČI I BITI HULIGAN JER TI HULIGANI NE VOLE SVOJ KLUB. HVALA VAM OD SRCA”, napisala je žena koja je dodala da je udana za hrvatskog branitelja, fajtera, kojem je rodila dva sina Hrvata.
Evo samo nekih od statusa navijača Dinama i Hajduka: “Dečki, Hajduk i Dinamo. Svi smo Hrvati.” “Upucaj se sam-kaj je brate previše,previše je”. “Baš zbog ovakvih nam i je ovako BOŽE DRAGI KOJA MRŽNJA – ČISTA SRAMOTA.”Ovo nema veze sa BBB samo se širi mrznja..prelose..” “Prestanite se nedostojno vrijeđati. Pravi dinamovci nikada ne vrijeđaju hajdukovce na ovakav način, jer se ubija tako hrvatsvo i domoljublje. Izgleda da u ovim komentarima ima antihrvatstva. “Titovi učenici.” “Hrvat san iz Dalmacije, rodni grad Sibenik, osim maticnog kluba, dragi su mi i Dinamo i Hajduk, a spustat se na ovako nisku razinu komunikacije mislin da nije vridno..Sto zelis sa ovin postic, jos malo mrznje mozda? Zar ne mislis da je i previse mrznje u opticaju u zadnje vrime? Jadni ste svi vi sa obe strane kad se tako castite….Hrvatska u srcu!!!!!!!” “Dali su oni svjesni da ima nas koji su sa Bobanovim šutom milicajca krenuli u obranu Domovine, za razliku od nas, po ponašanju, ovi što rigaju mržnju su balavi sinovi istih onih milicajaca koji su na toj tekmi tukli našu braću Dinamovce.. E tima kapa do poda..” “Ja navijam za dinamo al nemam nis protiv hajduka, niti ih vrijedjam, sve su to nasi hrvatski klubovi, msm onaj ko navija za hajduk i dinamo su svi hrvati, i kak moze neko vrijedjat hrvata medjusobno, to mi je retardirano, taj hrvat koji vrjedja drugog hrvata nije hrvat, nego neka budala koja se pravi da je hrvat, i kaj ako neko navija za dinamo, ili hajduk, svi smo mi hrvati i tock “Brat uz brata, Hrvat uz Hrvata” Fotografija od Danijela Preradovića. “Bravo, napokon neko pametan, pa i ja isto imam rodbine u makarskoj i tetak navija za hajduk a ja za dinamo, i kaj bi ja sad tu trebao, a i on je isto preživio rat i ranjeni branitelj, metak ga je pogodio u nogu, hvala bogu da može hodat i da nije invalid…”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.