Jesu li BBB-i na utakmici u Vinkovcima odgovorili Delijama i njihovim provokacijama s ‘tenkom u Vukovaru’

27.02.2017. 20:15:27

Jučer je na nogometnoj utakmici Prve Hrvatske nogometne lige u Vinkovcima bilo svega, Cibalija i Dinamo odigrali su jednu prosječnu, sve do samog samog finiša ničim posebnu utakmicu, a onda se sudac Batinić spornim penalom pobrinuo da se u ”običnoj” utakmici priča kao o slučaju. Dinamo je na kraju pobijedio sumnjivim jedanaestercom 2:1.  
Foto: fah
Foto: fah
Na utakmici su navijači obje momčadi, kako Dinamovi BBB-i, tako i Cibalijini Ultrasi, pokazali što misle o sudačkim pogreškama, iako je Dinamo pobijedio dio BBB-a nije bio presretan pobjedom do koje su plavi došli na sporan način.  Od brojnih transparenata kojim su bili opskrbljeni navijači istaknimo tenk s Trpinjske ceste, koji mnogi povezuju s odgovorom BBB-a na provokacije omraženih Delija, navijača Crvene zvezde, koji konstantno, a posebno u košarkaškoj Euroligi, provociraju transparentima na kojima se nalazi tenk uz ćirilični natpis Vukovar.  Europa, kao i toliko puta do sada, nije reagirala na provokacije Delija.
Foto. fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.