Josić: Ne mislim da se SDSS dolazi iskreno pokloniti, prije mjesec dana položili su vijence za one koji su grad napadali

18.11.2020. 11:34:00

Medijima se u Vukovaru prije Kolone sjećanja obratio Tomislav Josić, savjetnik za branitelje Grada Vukovara. 

Odgovarajući na pitanja novinara, rekao je da ne misli da će više ikad biti vrijeme kao 1991.

"Takvog zanosa i ponosa u Hrvatskoj vjerojatno nikad neće biti. Danas se nalazimo daleko od onoga gdje smo nekad bili. Bilo je puno radnih mjesta, danas smo na začelju države, cijela Slavonija, svi ratom opustošeni dijelovi strašno su stradali i trebat će puno godina da se sve dovede u red i na onaj nivo. Samim time da je ovaj grad toliko stradao, ovo je neki drugi grad i drugi ljudi, jedan dio je izginuo i raselio se po cijeloj Hrvatskoj". 

Komentirao je dolazak potpredsjednika Vlade iz redova SDSS-a Borisa Miloševića i izaslanika predsjednika Srbije Verana Matića

"Ne mislim da se SDSS dolazi iskreno poklonti, oni su prije mjesec dana položili vijence za one koji su grad napadali. Jedan dan ovako, jedan dan onako. Razgovarati se mora, jedino razgovorom se neke stvari moraju riješiti, zašto se čekalo 30 godina? Politika radi onako kako njoj odgovara", rekao je Josić.

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: js/Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.