JOSIPOVIĆ ČASTI ŠAKOM I KAPOM Odlikovao gotovo cijeli bivši Ured

03.03.2015. 18:08:42

Nakon što je uručio odlikovanja i priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama izrazivši im zahvalnost što su svojim djelovanjem obilježili Hrvatsku i učinili je boljom zemljom, bivši predsjednik Josipović nastavlja s odlikovanjima.

Redom Ante Starčevića za osobiti doprinos u izgradnji suverene hrvatske države i promociju interesa Republike Hrvatske u svijetu, Josipović je 12. veljače nagradio i svog savjetnika za nacionalnu sigurnost Sašu Perkovića, kao i savjetnicu za gospodarstvo i sektorske politike EU-a, odnosno voditeljicu vlastitog Izbornog stožera, Tamaru Obradović-Mazal. Osim njih, odlikovanja su dobili i i Petra Furdek, nekadašnja šefica protokola na Pantovčaku, Zlatko Gareljić, savjetnik Ive Josipovića za obranu, pročelnica Josipovićevog kabineta Danica Juričić Spasović i glavna tajnica Ureda predsjednika Mirjam Katulić. Cijelu listu odlikovanja pogledajte ovdje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.