Josipović: Dok se u Čavoglavama mogu vidjeti ustaški simboli, tamo mi nije mjesto

11.08.2013. 19:27:08

josipovicscc

Predsjednik Ivo Josipović trenutno se odmara, a u razgovoru za Večernji list otkrio je što misli o zvižducima premijeru Milanoviću u Kninu: ''Bilo je žalosno slušati i gledati kako grupa ljudi ponižava sve nas koji smo došli odati počast našim braniteljima i proslaviti pobjedu. Pljunuli su u lice svim braniteljima i drugim građanima koji su došli proslaviti jedan od najvažnijih dana hrvatske povijesti. Premijer je imao odličan govor! Meni su zviždali kad sam krenuo govoriti o pomirenju! Mislim da to najbolje govori o političkom konceptu bukača. Kao da nije dosta sukoba, rata i stradanja! Legitimno je izražavati neslaganje s politikom i političarima, naravno, i zvižducima. Ali, činiti to na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana branitelja potpuno je neprimjereno, neukusno...'' - Načelno, zašto ne!? Ali, dok se u Čavoglavama mogu vidjeti ustaški simboli, tamo mi nije mjesto. Istina, ni muzika nije od mog ukusa. Inače, poznajem mnoge drage ljude koji tamo odlaze da bi se družili, slavili Domovinu i uživali u glazbi koju vole. Dolaze iz cijele Hrvatske i svima im svake godine želim da se zaista dobro provedu. Oni koji rade ekscese ili koriste neprimjereno znakovlje, velika su manjina. Ali su i mirodija koja mene odbija od tog događaja - rekao je odlasku u Čavoglave. Foto: sc Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.