Josipović na Facebooku promovira novu kolumnu 'Pada Vlada'

19.03.2015. 11:21:20

Pada Vlada, pjevaju Bajaga i Instruktori. Kakve to veze ima s Hrvatskom i šatorom u Savskoj? Pročitajte o tome, uz dobru muziku, u mojoj novoj kolumni na Autografu!, napisao je bivši predsjednik "Pada Vlada" naslov je kolumne bivšeg predsjednika Ive Josipovića koju je objavio na portalu autograf.hr, a reklamirao i na svojoj Facebook stranici. – Pada Vlada, pjevaju Bajaga i Instruktori. Kakve to veze ima s Hrvatskom i šatorom u Savskoj? Pročitajte o tome, uz dobru muziku, u mojoj novoj kolumni na Autografu! – napisao je bivši predsjednik na Facebooku. Josipović se u svojoj kolumni osvrnuo na prosvjede branitelja u Savskoj za koje kaže kako bi sigurno pjevali Bajaginu pjesmu "Pada Vlada" da nije na "mnogima od njih omraženoj ekavici". – Uostalom, na svom su protupravno podignutom šatoru istakli onu "Oba su pala, oba će pasti". Legitimno očekivanje. Jedan je, ja – bivši predsjednik, "pao" na izborima po svim pravilima demokracije. Pjeva Bajaga: "Već su mnoge pale vlasti, pa ćeš dragi, i ti pasti!" Ali, što ako onaj drugi ne padne? Naravno, tu su šatoraši da mu pomognu, ako je pomoć uopće u ovom slučaju i potrebna – piše u svojoj kolumni Ivo Josipović.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.