JUTROS SE UKAZALA GOSPA U MEĐUGORJU: Otkrila je što je jedino oko čega trebamo brinuti!

02.07.2016. 15:34:08

Poruku je ostavila 2. srpnja preko međugorske vidjelice! Vidi Gospa da smo zapeli u destruktivnom vremenu i svijetu, da ljudi brinu, da ih misli more, da se boje neimaštine, rata, gladi, kaosa. . .  Čudna su vremena, simbolična i izuzetno teška za sve one koji svim srcem žele slaviti Isusa, zbog toga je ova poruka Gospe i više nego utješna.  Naime, svakog 2. u mjesecu Gospa u Međugorju ukazuje se i  šalje poruku svima vama preko vidjelice Mirjane Dragičević. Ovoga puta, 2. srpnja Gospa je objasnila što je jedino oko čega trebamo brinuti na ovome svijetu. Riječ je važnom savjetu za sve ljude! Draga djeco, moja stvarna, živuća prisutnost među vama treba vas učiniti sretnima, jer to je velika ljubav moga Sina. On me šalje među vas da vam majčinskom ljubavlju udijelim sigurnost, da shvatite da Bog i radost i patnja i ljubav čine da vaša duša intenzivno živi, da vas iznova pozovem da slavite srce Isusovo, srce vjere i euharistije. Moj Sin, iz dana u dan i u vjekove živ se vraća među vas, a nije vas nikada niti ostavio. Kada se netko od vas, moje djece, vrati k njemu, moje majčinsko srce zaigra od sreće. Zato djeco moja, vratite se euharistiji, mome Sinu. Put mome sinu je težak, pun odricanja ali na kraju je uvijek svijetlo. Ja razumijem vaše boli i patnje i majčinskom ljubavlju brišem vam suze. Pouzdajte se u moga sina, jer on će za vas učiniti ono što vi ne biste znali ni tražiti. Vi djeco moja, vi se trebate brinuti samo za vašu dušu, jer ona je jedino što vam na zemlji pripada. Nju ćete donijeti zaprljanu ili čistu kod nebeskog oca. Zapamtite, vjera u moga sina uvijek bude nagrađena. Molim vas da na poseban način molite za one koje moj sin pozvao da žive po njemu i ljube svoje stado. Hvala vam. 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.