KAKO JE HSP NESTAO SA SCENE

08.07.2020. 17:10:00

Desne ljige izbrisane s političkog lica Zemlje. Uvjetovali D. pokretu da im garantira 1 mandat, govorili da oni sami mogu skupit 3 mandata... To bi inače bili oni među kojima su oni koji su u zadnje 4 godine napravili sve ovo:
1. dovukli jugosa i komunjaru u stranku
2. dovukli bivše liberale u stranku
3. dovukli hdz-ovce u stranku
4. slizali se s vladajućima...radi sebe
5. krenuli s nekom politikom "novog puta" - možda će stručnjak za izbore i komunikologiju kojeg su dovukli u stranku objasniti ovaj potop nekakvom znanstvenom analizom (nije se ni sam proslavio brojem glasova)
6. odbili se lustrirati
7. plaćali kazne u vezi zds umisto da su se borili protiv takvih odluka policije (ne svi, neki su to činili)
8. Jozo Radanović im ka predsjednik HSP Split 1991. nikad nije ni postoja / počeli negirati pravašku povijest
9. lansirali svoju listu za dijasporu ne bi li ukrali Glasnoviću koji glas iako su znali da nemaju šansu (Glasnoviću je za man-tak glasova, ljige su uzele 69 od kojih bi neki vjerojatno išli Glasnoviću da nije bilo ovih izdajnika)
10. praktički iz stranke potirali ljude koji su joj bili vjerni 30 godina
11.doslovno sami sebi uništili potencijalno jaku podružnicu i ljude koji su na terenu radili ka stoka optužili za puč iako im je upravo ta podružnica (da je opstala) sada mogla spasit obraz u 9. izbornoj

A kad bi dalje nastavila ovaj niz to bi već bila takva priča za doslovno Bollywood/Hollywood. Sad kad su se konačno upucali u nogu i odradili sve po zadatku ne bi li desnicu u potpunosti izbrisali s hrvatske političke scene, bija bi red da čitavo predsjedništvo HSP-a, Glavni stan i Časni sud podnese ostavku i idu ća na polje kopat ako je imalo obraza ostalo u toj ekipi... Za drugo ionako nisu, ne samo za visoku politiku (za koju su mi redovito govorili da je ne razumin), nisu čak ni za onu na razini mjesne zajednice. Ili su možda zadovoljni postignutim jer su pravaštvo sveli na ono o čemu sam već pisala, a to je na najjeftiniju uličarku. Ovi mogu vidit sabor samo na razglednici...

Nadalje, drago mi je čuti da NHR fanovi slave. Već je bilo vrime da padnu sve maske i da se javno obznani ono što neki znaju od 2017. Još jedan satelit HDZ-a je zajedno s ovom postavom HSP-a otišao u ropotarnicu povijesti. Oni su svoj posao odradili, a na gazdi ostaje da osigura kakva uhljebnička mista. Oni koji su pozvali da se ovakvoj „pravaškoj braći“ da glas bi stvarno tribali razmislit i o sebi samima.

I za kraj obavijest onima koji uredno prate svaku moju rič i onda dojavljuju o tome na određena mista u ovoj koaliciji jer valjda za svoje usluge dobiju 20-30 kuna za žvake. Obavite to sutra. Danas mi se ne da u inboxu čitati moralne lekcije o tome kako sam ja nestašna i kako me triba preodgojit.

P.S.
Pogledajmo na kraju kako su „perjanice“ prošle:
Kartelo – 113 glasa
Karačić – 150 glasova
Pauk – 148 glasova
Esih – 404 glasa
Čirko – 153 glasa
Veliki analitičar Granić – 67 glasova
Veliki cenzor D.M. – 139 glasova
Mišković – 258 glasova
Starčević – 1042 glasa

Ukupno su njihove liste zajedno s dijasporom dobile: 7266 glasova. Za ove ne glasuje čak ni najšira rodbina.

Prebjezi su ustvari prošli znatno bolje pa je tako doktorica iz Gospića dobila 674 glasa, a Markuš je dobio više od bivšeg šefa i to 1115 glasova.

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Blanka M. Matković/Foto: fah

Autor: