Kako su branitelji iz Savske primili vijest da Čavoglave 'sele' u Knin

23.06.2015. 22:06:30

Ponosni i okupljeni u zajedništvu proslavimo najveći dan u hrvatskoj povijesti koji je temelj i simbol hrvatske pobjede i slobode, ostvarenje tisućljetnog sna svake Hrvatice i Hrvata Hrvatski branitelji iz Domovinskog rata i članovi njihovih obitelji koji prosvjeduju u Savskoj 66 pozdravljaju odluku Odbora za proslavu Dana pobjede u Čavoglavama i Marka Perkovića Thompsona da kao suorganizatori 5. kolovoza sudjeluju u centralnoj proslavi 20-te obljetnice VRA „Oluja“ u Kninu. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. ''Na taj način ponovno dokazujemo snagu hrvatskog zajedništva koju nikakva politika ne može podijeliti. Pobijedili smo zajedno i stvorili Republiku Hrvatsku, nastavimo ju graditi zajedno, to je zalog koji su nam ostavili naši prijatelji i suborci koji nisu dočekali sunce pobjede zbog kojeg su nesebično ugasli svoje živote. Ponosni i okupljeni u zajedništvu proslavimo najveći dan u hrvatskoj povijesti koji je temelj i simbol hrvatske pobjede i slobode, ostvarenje tisućljetnog sna svake Hrvatice i Hrvata. VRA Oluja 5. kolovoza je datum kada je oslobođenjem hrvatske vraćeno dostojanstvo hrvatskog vojnika i čovjeka i kao takav upisan je u svijest mladih naraštaja, jer je oslobođenjem teritorija hrvatske države konačno oslobođena i njezina povijest. „Ljubi svoju zemlju, ljubi, tu sagradi dom, i brani je krvlju svojom povezan si s njom. Ljubi svoju zemlju, ljubi blagoslovljen plod, i ponosno po njoj hodaj svoj zemaljski hod.“  M. P. Thompson) Neka naša srca kao jedno kucaju 100% za Hrvatsku!''

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.