KAKVA TRAGEDIJA: U Neretvi se utopili muškarac i njegov četverogodišnji sin, traga se za tijelom djeteta

27.04.2021. 15:11:00

Šokantna informacija o tome da su se u Neretvi, u mostarskom prigradskom naselju Rodoč, utopili otac i četverogodišnje dijete nažalost se pokazala točnom nakon što je identificirano tijelo  muškarca koje su ronioci iz Mostara izvukli iz auta koji je ostao u rijeci.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Dnevnom avazu je potvrđeno da se radi o 32-godišnjem A.K. iz Mostara čiji je nestanak, zajedno s njihovim četverogodišnjim sinom, njegova supruga prijavila prošle subote.

Upravo je ona identificirala tijelo supruga. 

Muškarac se u subotu u 18 sati sa sinom udaljio iz ugostiteljskog objekta ‘Roki’ u naselju Kolonija-Rodoč. Još uvijek nisu poznate okolnosti kako je došlo do ove tragedije.

Mjesto na kojem su ronioci pronašli njegovo tijelo je izuzetno nepristupačno, a do obale vodi makadamski put kojim je muškarac, po svemu sudeći, došao automobilom. Istražuje se kako je zajedno sa sinom preminuo u Neretvi. Ronioci su njegovo tijelo pronašli u automobilu, dok će potraga za tijelom djeteta biti nastavljena sutra.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.