Karamarko o Jovanoviću: Da ima savjesti dao bi ostavku

26.05.2013. 18:28:11

Predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko smatra kako bi ministar Željko Jovanović trebao dati ostavku nakon jučerašnjih Jovanovićevih komentara na odluku Ustavnog suda da se ukine Zdravstveni odgoj. - To je dovoljno da čovjeku koji ima savjesti da ostavku, ako nema, onda bi ga premijer ako ima savjesti trebao doista smijeniti. To je napad na pravni sustav Republike Hrvatske - rekao je Karamarko. Podsjetimo, nakon što je sutkinja Jasna Omejec poručila Jovanoviću i premijeru Milanoviću da oni nisu tu da kritiziraju odluke Ustavnog suda, Željko Jovanović oštro je uzvratio. - Pojedini članovi Ustavnog suda, prije nego što su političkim trgovinama ispod stola postali ustavni suci, sudnicu su vidjeli samo u američkim filmovima, a za samu Jasnu Omejec se mijenjao i Zakon o ustavnom sudu kako bi s 37 godina od obične asistentice postala ustavna sutkinja – rekao je jučer ministar Jovanović. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.