Karlovac: Uhićen zapovjednik čete 'SAO Krajine' koji je naredio ubojstvo starca

11.10.2013. 18:28:16

1_523cc3f8cdab4

On je, naime, u vrijeme rata bio zapovjednik čete teritorijalne obrane tzv. "SAO Krajine" koji je naredio ubojstvo 83-godišnjeg starca. Tada je 56-godišnji pripadnik njegovog voda pucnjem usmrtio starca.

Karlovačka policija riješila je slučaj ubojstva 83-godišnjeg starca s početka listopada 1991. godine na području Kablara, nedaleko Karlovca. Za ubojstvo je odgovoran 58-godišnjak koji je uhićen prije dva dana. On je, naime, u vrijeme rata bio zapovjednik čete teritorijalne obrane tzv. "SAO Krajine" koji je naredio ubojstvo 83-godišnjeg starca. Tada je 56-godišnji pripadnik njegovog voda pucnjem usmrtio starca. Uhićeni 58-godišnjak je uhićen 9. listopada i doveden na Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci, a bivši pripadnik njegovog voda je još uvijek nedostupan državnim tijelima Republike Hrvatske i za njim je raspisana tjeralica.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.