Keleminec zbog spaljivanja 'Novosti' na obavijesni razgovor u policiju

14.09.2017. 09:13:19

KRIMINALISTIČKA ISTRAGA 'Na zadovoljstvo Milorada Pupovca, grupice mrzitelja Hrvatske i antihrvatskih medija danas sam dobio poziv na razgovor u prostorije policije', poručio je Dražen Keleminec Nakon što je A-HSP ponovno spalio primjerke tjednika "Novosti" uz natpis "Lepo gore, lepe novine" te "Idi bre pa se leči", a što je bilo drugi puta da spaljuju novine Milorada Pupovca ispred SNV-a, izdavača "Novosti", i prozivke Hrvatskog novinarskog društva, čelnik Autohtone Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec oglasio se žestokim priopćenjem za javnost u kojem je prozvao Pupovca da preko svojih novina i naslovnica pozivao na teroristički čin paljenja Hrvatske usred turističke sezone. 
Priopćenje Dražena Keleminca obljavljujemo u cijelosti: "SUTRA PONOVNO MORAM NA POLICIJU Na zadovoljstvo Milorada Pupovca , grupice mrzitelja Hrvatske i antihrvatskih medija  danas sam dobio poziv  na  razgovor  u prostorije policije, Heinzelovu 98 u Zagrebu, u četvrtak  s početkom od 12 sati. Policija je izvjestila medije da će proširiti ranije započeto kriminalističko istraživanje protiv mene koje je u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom pokrenulo povodom paljenja novina pod nazivom Novosti. Milorad Pupovac je preko svojih novina i  naslovnica pozivao na teroristički čin paljenja Hrvatske usred turističke sezone. Svojim tekstovima konstaktno provocira sve što je Hrvatska. Iz tog razloga ponosan sam na ponovno paljenje antihrvatskih  novina zajedno s Nikolom Krklješom pripadnikom srpske nacionalnosti koji kaže da to nisu novine srpske manjine već onih koji mrze Hrvatsku. Umjesto  da policija pokrene postupak protiv Novosti zbog poticanja na terorizam i nasilje prema Hrvatima oni su stali u zaštitu Pupovca jer je tako naredio mali Milošević Dačić. Ako država preko svojih istitucija pokrene postupak protiv mene neće me uplašiti već ću biti ponosan i spreman da branim domovinu. Dražen Keleminec"

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.