Klemm: Osjećam se super jer u svom srcu znam da nisam kriv Od Države nisam uzeo niti jednu kunu

17.04.2014. 18:19:17

Klemm-Osjecam-se-super-jer-u-svom-srcu-znam-da-nisam-kriv-Od-Drzave-nisam-uzeo-niti-jednu-kunu_article

Hrvatski branitelj i vlasnik Klemm Securityja Josip Klemm jutros je dao iskaz pred tužiteljstvom. U podne je Klemm imao kratku i jasnu presicu. Iznio je svoju obranu, nakon čega tužiteljstvo nije tražilo da mu se odredi istražni zatvor te je Klemm pušten da se brani sa slobode. Danas u 12 sati održao je konferenciju za novinare na kojoj je izjavio kako su policija i sudstvo profesionalno odradili svoj posao. – Nikad kao hrvatski branitelj ne spominjem svoju tvrtku, no ovaj put to moram učiniti. Tvrtka Klemm security nikada nije oštetila državni proračun. Ako sam iz svoga neznanja ipak učinio nešto čime sam oštetio vlastitu tvrtku, onda se osjećam krivim. – Imam 900 zaposlenika. Samo u zadnje 4 godine 115 milijuna kuna uplatio sam u proračun. Ako sam kriv, kriv sam samo zato što zapošljavam hrvatske branitelje i radim pošteno, bez uzimanja ijedne kune od države, onda super, rekao je Klemm te dodao kako se osjeća super je u svom srcu zna da nije kriv. Udruga specijalne policije i Zbor gardijskih brigada zahvalili su svim hrvatskim braniteljima i domoljubima koji su pružili potporu Josipu Klemmu... U ovom trenutku pitamo se zašto Josipa Klemma uhićuju pod svjetlima reflektora i čemu ova medijska hajka, što to vladajući žele prikriti i čega se boje. Ova vlada ponaša se po već viđenom modelu iz nekog bivšeg sistema i uhićuje sve one za koje smatraju da su joj prijetnja. Ovim činom, uhićujući istaknute čelnike braniteljske populacije još jednom se vrši udar na temeljne vrednote Domovinskog rata i one koji su najviše dali u stvaranju demokratskih načela, a sve u svrhu dnevne politike, navodi se u njihovu priopćenju. Braniteljski portal Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.