Klemm: Prosvjed u Savskoj se nastavlja

26.01.2016. 11:39:40

Najavu novog ministra branitelja Mije Crnoje da će objaviti registar izdajnika smatra nepotrebnom. Gost Studija 4 bio je Josip Klemm jedan od vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj 66. Jučerašnji radni sastanak sa predsjednikom Hrvatskog sabora Željkom Reinerom ocijenio je pozitivno. Utvrđene su kratkoročne i dugoročne stvari u rješavanju problema braniteljske populacije. Najavu novog ministra branitelja Mije Crnoje da će objaviti registar izdajnika smatra nepotrebnom. Naglasio je da su branitelji rezolutno bili protiv registra branitelja, a isto tako su i protiv registra izdajnika. Upitan da komentira kritike na račun Crnoje odgovorio je da su dugogodišnji prijatelji i suborci, a napade na njega smatra neutemeljenima. Na funkciju u Vladi ga je dovela politika koja će ga i maknuti ako tako odluči, a ne branitelji rekao je. Samo jedan sastanak sa bivšim premijerom Zoranom Milanovićem po pitanju braniteljskih prosvjeda ocjenio je kao pokušaj kupovanja vremena i otezanja. Najčudnije u cijeloj priči mu je bilo to što se Milanović na sastanku sa svim slagao, a nakon toga ništa nije poduzimao. Prosvjed u Savskoj 66 ocjenjuje uspješnim. On će se i dalje nastaviti, što je znak da nismo ispolitizirani, naglasio je. Za bivšeg ministra branitelja Predraga Matića rekao je da su uvijek bili prijatelji i da će to i ostati, a njegov je rad ocjenio riječima – htio je najbolje, a što je uspio pokazati će vrijeme.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.