Kolinda posjetila branitelje u Savskoj, odala počast Nevenki Topalušić

26.12.2014. 14:47:53

"Srdačno je čestitala Božić svim braniteljima i na taj način nam dala podršku", poručio nam je Đuro Glogoški Predsjednička kandidatkinja HDZ-ove koalicije Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je branitelje koji više od dva mjeseca prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja. Branitelji se na otvorenom u Savskoj ulici nalaze od 20. listopada, tražeći smjenu ministra branitelja Predraga Matića, njegove zamjenice Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića. "Rekla je da je došla zapaliti svijeću za Nevenku Topalušić, srdačno je čestitala Božić svim braniteljima i na taj način nam dala podršku", rekao je za direktno.hr Đuro Glogoški, predsjednik Udruge hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine. Nevenka Topalušić braniteljica je koja je prvog tjedna prosvjeda preminula pred Ministarstvom. "Zahvaljujemo svima koji su bili s nama na polnoćki i danas na misi, a i svima onima koji su prepoznali zašto su hrvatski branitelji ovdje, koji su cijelu noć proveli s nama i koji su danas tu. Dalje čekamo, na institucijama ove države je da naprave taj prvi korak, da krenu ka rješavanju naših zahtjeva. Nažalost, svjedoci smo toga da su predsjednik vlade Milanović i predsjednik Sabora Leko odlučili da branitelji s obiteljima Božić provedu ovdje, u šatoru", jučer je poručio Glogoški.
  Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.