KOLINDA PRIZNALA: O kandidaturi za novi mandat ne želi razmišljati još mjesecima

21.06.2019. 07:20:00

Aktualna predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku se osvrnula na svoju potencijalnu kandidaturu za drugi predsjednički mandat. Očito planira još najmanje dva mjeseca držati javnost i HDZ u neizvjesnosti. Na početku objave na Facebooku zahvalila se na podršci. “Ovim putem zahvaljujem svima koji mi pružaju podršku za drugi mandat predsjednice Republike Hrvatske, posebno strankama čiji sam kandidat bila i prije pet godina. Svaka podrška mi puno znači.” No, očito je odlučila svoju odluku obznaniti tek nakon proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza. “Kad je u pitanju odluka o kandidaturi za drugi mandat, moja je velika želja da na obilježavanje Dana domovinske zahvalnosti u Knin idem kao predsjednica, a ne kao kandidatkinja na izborima, kako bi taj poseban dan za Hrvatsku ostavili izvan konteksta političke kampanje”, stoji u objavi.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.