KOME JE EU IKADA POMOGLA ???

06.03.2022. 11:31:00

Već godinama se pitam kome je EU u ičem pomogla osim što su se "bolesni" umovi na razne pozicije dobro uhljebili pa svih nas u zdrav mozak svojim nakaradnim zakonima je*u !!!

I sada ovu dramatičnu situaciju u Ukrajini mirno promatraju i gledaju ali ništa konkretno ne poduzimaju kako bi krvoproliće zaustavili !!!

To njihovo promatračko ponašanje podsjetilo me na naše 90-te kad su u našu zemlju mirovne snage i promatrači dolazili kako bi kao agresora u svom pomahnitalom pohodu klanja i ubijanja hrvatskog naroda zaustavili !!!

Međutim, ti isti mirovnjaci čast izuzecima sa četnicima su šurovali, pili i bančili i naše žene i muškarce silovali a od zločina koje su čitnici činili glavu su okretali kao da se ništa ne događa !!!

O toj "bajnoj" EU puno toga negativnog mogla bih reći i napisati ali nema smisla kad i vi ostali isto tako puno toga o EU znate a što jednoj takvoj zajednici ne priliči !!!

Njima je bitno da njih države članice slušaju i da njihove nakaradne i nastrane zakone brspogovorno u svojim zemljama prihvaćamo i primjenjujemo !!!

EU do sada po ničem dobrom nije se dokazala dapače, sve kontra čovjeka i njegovih vrijednosti radi pa tako i protiv tradicionalnog braka i obitelji i općenito protiv kršćanstva !!!

Ta "bajna" Europa već odavno se od vjere i Boga udaljila i sve nastrano novonormalnim naziva !!!

Nema smisla dalje govoriti i nabrajati koga sve ti "bolesni" umovi i zašto podržavaju i što sve poduzimaju i čine da se ljudski rod smanji jer, oni su sami sebi dovoljni a ljudske patnje i stradavanje nedužnog naroda njih ne zabrinjava dapače, kad sve to namjerno i ciljano rade !!!

Što pandemijom nisu uspjeli postići to će sada prokletim ratom dovršiti zato i jesu njemi promatrači ZLA i PROPASTI !!!

Samo se pitam; kako tako mirno i hladno ove ratne strahote mogu gledati a svijesni su, da se taj pakleni oganj duž cijele Europe može proširiti !!!

U Srbiji rezerviste kao na vojne vježbe pozivaju a iz Beograda Putinu podršku u razaranju Ukrajine šalju što je van svake pameti !!!

Međutim, te "ljubavne" poruke agresorskoj Rusiji na daleko smrde jer, nije isključeno da se i na Balkanu nemiri a zatim i rat neće razbuktati !!!

U svakom slučaju svaka Država kao članica EU sama o sebi i o svojim resursima i snagama mora brinuti i razmišljati jer, nedaj Bože da do nečeg dođe sami sebi bili bi prepušteni što se do sada već u iks slučajeva pokazalo !!!

S toga bi "našoj" Vladi preporučila da se uozbilji i skulira i da počme razmišljati kako svoj narod i svoju zemlju od eventualnih ugroza mora i treba zaštititi i da se isključivo na svoje snage i na svoje resurse moramo fokusirati !!!

Nisu naši stari uzalud govorili uzdaj se use i u svoje kljuse i bili su u pravu jer, kroz to pakleno zlo i sami smo u Domovinskom ratu prolazili i na svojoj koži dobro ga osjetili !!!

Naše zadaće nitko umjesto nas neće odraditi samo, vratimo se NAŠEM ZAJEDNIŠTVU koje nas je 90-tih spasilo i na životu održalo !!! 

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.