KOMOLAC - STINČIJERA, 12. XI. 2014.

13.11.2014. 17:05:58

KOMOLAC - STINČIJERA, 12. XI. 2014. 23. obljetnica poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Južna bojišnica mjesta Komolac i Stinčijera. Održana je komemoracija u 10 sati u Komolcu i u 12 sati u Stinčijeri gdje su nazočili roditelji poginulih vitezova, rodbina i prijatelji suborci, predstavnici policijske uprave, predstavnici HRM Split, predstavnici vlasti Županije i Grada, članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata koji su položili vijence i upalili svijeće za poginule golubove. Molitvu i riječi utjehe za poginule predvodili su Don Ivo Borić, kapelan PU Dubrovačko-Neretvanske županije i fra Drago Ljevar, župni vikar župe Rožat. Neka im je laka Hrvatska zemlja i neka im Gospodin u svom milosrđu udijeli vječni život u Novom Nebu i Novoj Zemlji. Izvorni članak možete pogledati OVDJE FOTOGALERIJA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.