KONAČNO VIDIMO LICE KRVNIKA S OVČARE! OVO JE ‘ŠTUKA’: Šešelj ga otkrio na ‘zabranjenom videu’

16.08.2021. 17:09:00

Spasoje Petković – Štuka, naozloglašenije je neprijateljsko ime iz Domovinskog rata. Štuka, koji je iza sebe na vukovarskoj Ovčari ostavio krvavi trag, ujedno je i čovjek od kojeg Hrvatska zazire, no čiji lik do sada nije imala priliku vidjeti.

Da svi doznamo kako izgleda lice čovjeka koji je, među brojnim zločinima, osumnjičen za ubojstvo francuskog dragovoljca Jean Michel – Nicoliera, pobrinuo se Vojislav Šešelj koji mu svjedočenje u Haagu nikada nije oprostio, niti zaboravio.

Šešelj je, naime, danas objavio video Štukina svjedočenja protiv njega, iako nije jasno kako je to uspio obzirom da je riječ o svjedoku-pokajniku čije je svjedočenje bilo zatvoreno za javnost.

Šešeljeva osveta

Petković je, podsjetimo, od optuženika postao svjedok pokajnik tvrdeći da je te jeseni 1991. bio tek ustrašeni vojnik koji se panično bojao zapovjednika vukovarskog TO-a Stanka Vujanovića, te da je, po njegovu naređenju, i u strahu za svoj vlastiti život, ubio pet ljudi. Sud mu je “priznao” tri ubojstva i oslobodio ga svake krivnje.

Tim svjedočenjem zaradio je povlašteni status, lobodu i poziciju zaštićenog svjedoka koja mu jamči da nikada neće biti izručen Hrvatskoj.

Uz ovo svjedočenje, Štuka je svjedočio i u Haagu protiv Šešelja koji mu je, zbog svega, sada zadao udarac objavom njegovog iskaza i otkrivanjem njegova izgleda.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: S.V./Foto: screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.