KOT Splitsko-dalmatinske županije: Građani u velikom broju se potpisuju za raspisivanje referenduma za Hrvatski Vukovar

26.11.2013. 14:36:21

 

zaglavlje1

Ovih dana na adresu uredništva Portala Dnevnih Novosti i Braniteljskog Radija 1990-1996 RH nam dolaze jako puno upita oko prikupljanja potpisa za referendum, a najviše su čitatelji zainteresirani sa situacijom na terenu tj., odazivom naroda u svim županijama. Pošto vlada totalna medijska blokada od drugih medijskih kuća koje jednostavno ne žele popratiti prikupljanje potpisa za referendum od strane Stožera za obranu Hrvatskog Vukovara, naš portal i radio koliko god je to u mogućnosti će ovih narednih dana do završetka prikupljanja potpisa 01. prosinca, pokušati stupiti u kontakt sa županijskim koordinatorima KOT-a, te Vam prenjeti informacije sa terene. Danas smo stupili u kontakt sa koordinatorom Splitsko-dalmatinske županije ispred KOT-a gospodinom Zoranom Buzdovačićem koji nam je rekao da prikupljanje u njihovoj županiji i u samom gradu Splitu ide odlično i da je odaziv kao i zainteresiranost kod građana jako velika. - Na štandovima stožera gdje stoje volonteri su velike kolone i svi žele svojim potpisom jasno reći DA referendumu za Hrvatski Vukovar - govori nam Zoran. - Posebno se želimo zahvaliti trgovačkom lancu " JOKER " koji od prvog dana stoje uz nas, te nam dozvolili prikupljanje potpisa ispred njihovih trgovina - ističe Zoran. Isto tako posebno treba spomenuti informaciju koju smo zaprimili, a to je da u velikom broju kao volonteri su se priključili i Veterani 4. gbr. Volonterima i organizatorima prikupljanja potpisa u Splitskoj-dalmatinskoj županiji želimo puno prikupljenih potpisa, a lokacije prikupljanja možete vidjeti na službenoj facebook stranici Stožera za obranu hrvatskog Vukovara. Uredništvo

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.