Kotromanović: Najteži stradalnici Domovinskog rata moraju imati sve za normalan život

06.11.2014. 12:44:07

Najteži stradalnici Domovinskog rata moraju imati sve za normalan život. I tu je stav Vlade jedinstven - rekao je Kotromanović Ministar obrane Ante Kotromanović, komentirajući danas dugotrajni prosvjed branitelja, ali i velike pritiske kojima je izložen ministar branitelja, rekao je kako je vrlo nesretan zbog tih događaja. - Najteži stradalnici Domovinskog rata moraju imati sve za normalan život. I tu je stav Vlade jedinstven - rekao je Kotromanović. Vidite li rješenje ove pat pozicije, pitali smo ga. - Danas ću razgovarati s premijerom i ministrom branitelja. Svatko od nas razgovara s određenim ljudima pa ćemo vidjeti - rekao je Kotromanović. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.