Krećete li na put, evo GDJE SU KOLONE ...

17.08.2013. 10:04:14

Pojačan je promet na cestama diljem Hrvatske, neke su ceste zatvorene zbog prosvjeda, a ponegdje ima kolona. Vrlo je gust promet na autocesti A4 Zagreb-Goričan gdje je pred naplatom Sveta Helena kolona 500 m, na autocesti A3 Bregana-Lipovac od čvora Jankomira prema čvoru Lučko gdje je kolona je 1 km te na na A1 od Zagreba prema čvoru Bosiljevo, priopćio je Hrvatski auto-klub. Zabrana za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas je do 14 sati i sutra, u nedjelju, od 12 do 23 sat na važnijim državnim cestama. Na autocestama i na državnoj cesti D1 nema zabrana. Zbog prosvjeda zatvoreni su: - na autocesti A3 Bregana-Lipovac, ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet se preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod), - D7 u Velikoj Kopanici, Čemincu te dio D7 prema ulazu na A5 u čvoru Đakovo (ulazak na A5 je moguć iz smjera Piškorevaca), - D51 u Novoj Gradiški, - D55 Županja-Orašje, - D515 na dionici Potnjani- Bračevci ( obilazak Satnica Đakovačka- Gorjani- Krndija). Na državnoj cesti D34 u Medincima vozi se jednim trakom. Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: ulazak Macelj i Metković, a izlazak Kaštel. Trajekti plove redovito. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.