Krenuli orkestrirani napadi na Thompsona: Portal osuđenog kriminalca mu zamjera vožnju zbog kacige

06.08.2015. 10:06:15

Krenuli orkestrirani napadi na Thompsona: Portal osuđenog kriminalca mu zamjera vožnju zbog kacige, a neki drugi navodne ustaške kape Samo nekoliko sati nakon spektakularnog koncerta Marka Perkovića Thompsona u Kninu, pred više od 100 000 ljudi, krenuli su orkestrirani napadi, koje nije bilo teško predvidjeti. Uostalom, Thompson je konstantno izložen medijskom linču. Uvijek dežurni hrvatski mediji i novinari, od kojih neki padaju u nesvijest na sam spomen Aleksandra Vučića, dali su si truda kako bi izbrojili navodne ustaške kape koje su se navodno pojavile na koncertu u Kninu. Pritom takvi paraziti zaboravljaju da crna beretka nije ustaška kapa, pa čak i ako je na njoj hrvatski grb s bijelim početnim poljem. Čak i da su se te kape pojavile je li ih nosio Thompson i kakve veze imaju Thompson i prijatelji s tim kapama?  Može li on kontrolirati  više od 100 000 ljudi i nekoliko provokatora? Naime, to vam je isto kao kada biste rekli da je zbog suludih izjava Zoran Milanović kriv zato što se u Kumrovcu 25. svibnja svake godine okupljaju komunističke sablasti, koje ne smetaju hrvatskim medijima, oboružane komunističkim znakovljem. Zamislite što mediji još zamjeraju Thompsonu, naime, vozio je, gotovo gurao motor, središtem Knina, pred stotinu tisuća ljudi, bez kacige. To Thompsonu zamjera portal osuđenog kriminalca koji opljačkao novaca koliko je dovoljno da svi u Hrvatskoj koji duguju novac državnom proračunu zbog prometnih prekršaja plate kazne. Drugim riječima, portal osuđenog kriminalca, samozvanog 'stopostotnog pedofila na Madagaskaru', koji se 'pali na starije maloljetnice' i koji '16-godišnjakinjama ne oprašta', napada Thompsona 'zato što se ruga hrvatskim zakonima' jer 'nije stavio kacigu.' Paralela. To vam je isto kao kada bi se Al Capone rugao klincu od deset godina zato što je ovaj u samoposluzi otuđio žvakaću. Zaista nevjerojatno na što je sve spremna medijska oligarhija, vidi mrvicu u tuđem oku, dok u svom ne primjećuje balvan revoluciju. Samo da spomenemo kako gotovo nitko na defileu bikera Kninom nije nosio kacigu na gotovo plus 40. Ako je zbog kacige Thompson onaj koji se ruga hrvatskim zakonima što je onda kriminalac, vlasnik portala,  koji je državu opljačkao i milijune kuna protupravno sebi priskrbio?

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.