'Krim policajac upao nam je u stan i prebio djevojke'

21.01.2014. 12:47:20

1_215705

Policija tvrdi da su njihove djelatnike žene sprječavale u obavljanju dužnosti.

Tridesetdevetogodišnja Splićanka koja je u subotu u središtu Zagreba bila na proslavi rođendana u stanu arhitekta gdje se okupilo društvo odvjetnika, umjetnika i liječnika započinje svoju priču: ''Sjedili smo za stolom, jeli, pili vino i slušali glazbu. Bilo je nas je desetak. Ostali gosti već su bili otišli s proslave 56. rođendana mog partnera u čijem smo stanu bili. Netko je pozvonio, a ja sam ustala otvoriti jer sam bila najbliža vratima. Bila su to dva policajca koji su došli nakon prijave susjeda. Otišla sam do radija utišati. A onda su banula još dvojica u civilu koji su rekli da su iz policije. Htjeli su legitimirati moju prijateljicu, ona je pitala tko su oni i tražila da pokažu značke. Verbalno su se sukobili, policajac je kazao da ju vode u maricu. Tu sam se ja umiješala'', piše Večernji list. Splićanka kaže da je policajcima rekla da se ne mogu ponašati tako. ''Kad sam rekla da ju ne mogu samo tako odvesti, počeo se tresti kao zvijer. Došao mi je s leđa, udario me šakom u trbuh, gurnuo u zid i razbio mi arkadu. Pala sam na pod,a on me nastavio šaketati. I prijateljicu je udario šakom u trbuh. Totalni luđak. Ona je pozvala policiju, da nas zaštiti od – policije.

Kad je došla druga ophodnja, kazao im je da nas strpaju u maricu. Pola sata nije liječniku dozvolio da mi onako krvavoj pruži pomoć''.

Policija tvrdi da su njihove djelatnike žene sprječavale u obavljanju dužnosti. Općinsko državno odvjetništvo utvrđivat će što se dogodilo te će zatražiti od ozlijeđene vještačenje medicinske dokumentacije.  Policija tvrdi da se Splićanka sama ozlijedila udarivši se u zid.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.