Krivudao po cesti automobilom sa 3 promila alkohola u krvi

21.08.2013. 11:52:51

PU virovitičko-podravska podnijela je optužni prijedlog protiv muškarca koji je zatečen kako upravlja automobilom u jako alkoholiziranom stanju. Naime, jučer u 12.45 sati, između Orahovice i Čačinaca na državnoj cesti D2, policijski službenici policijske postaje Orahovica, zatekli su 41-godišnjeg vozača, koji pod utjecajem alkohola od 3.00 promila, krivudajući po cesti i bez korištenja sigurnosnog pojasa, upravlja osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka, stoji u policijskom priopćenju. Kako bi vozaču onemogućili daljnje upravljanje, kojim bi postojala opasnost od daljnjeg ugrožavanja prometa, doveden je u policijsku postaju. Protiv vozača je podnesen optužni prijedlog, priopćili su iz policije. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.